Nuon zonnepanelen kopen

Ben jij van plan om binnenkort zonnepanelen te kopen? Dat kan nu bij nuon! Ik wens je veel plezier verder op deze website. We  behandelen de vragen die je kunt verwachten bij het aanschaffen van nuon zonnepanelen.

Hoe werkt zonnepanelen kopen bij Nuon?

Je kunt Nuon zonnepanelen kopen als je interesse hebt in groene stroom. Je bespaart een hoop energie en daarnaast is het voordelig om zonnepanelen te kopen.

Eerst vraag je een offerte aan;

Vervolgens ontvang je een telefoongesprek met een adviseur van Nuon om jouw situatie te beoordelen.

Als laatste wordt er een offerte verstuurd met een persoonlijk advies.

 

Zonnepanelen zijn een grote stap. Zorg eerst voor het goedkoopste energietarief en doe de energiebesparende basics.

 

Schakel energieleverancier
Sloot en schakel energieprovider en u kunt £ 100 per jaar besparen. Onze Cheap Energy Club controleert wat u momenteel betaalt en toont u de goedkoopste deals op de markt. Bovendien houden we uw tarief en de markt in de gaten om ervoor te zorgen dat u altijd op de goedkoopste deal bent.

 

Het is hetzelfde gas, dezelfde elektriciteit, dezelfde veiligheid. Het enige dat verandert is de klantenservice en de prijs die u betaalt.

 

Kun je energie schakelen met zonnepanelen?
Ja. U hoeft uw elektriciteitslevering en feed-in tarief niet van hetzelfde bedrijf te krijgen. Dat betekent dat gebruikers van zonnepanelen vrij kunnen overstappen op Cheap Energy Club, net als iedereen. Na het omschakelen komen de betalingen nog steeds van de huidige aanbieder van feed-in-tarieven, dus er verandert niets.

 

Je kunt zonnepanelen zelfs koppelen aan een tarief voor hernieuwbare energie, als je volledig groen wilt zijn - zie onze Cheap Green Energy-gids voor volledige informatie.

 

Als u wilt overschakelen naar een ander bedrijf dat u het feed-in tarief betaalt, neemt u contact op met uw feed-in provider om te kijken of dit mogelijk is. Hoewel feed-inbetalingen vast en dus voor elke provider hetzelfde zijn, is het misschien niet nodig. Een volledige lijst van aanbieders van feed-in-tarieven - of 'licentiehouders' - staat op de website van Ofgem.
 
Er zijn meer manieren om energiekosten te besparen, zoals altijd betalen met een automatische incasso, die £ 80 van uw jaarlijkse factuur afschudt. Raadpleeg onze gids over goedkoop gas en elektriciteit voor een volledige lijst met tips. Als u Economy 7 gebruikt, kunt u de kosten nog verder verlagen door 's nachts opslagverwarmers, wasmachines en vaatwassers te gebruiken. Zie onze Economy 7-gids voor volledige informatie.

 

Een van de vragen die we het vaakst krijgen, is of het beter is om zonnepanelen te kopen of in plaats daarvan te leasen.

 

Er is echter geen eenduidig antwoord.

 

Elke huiseigenaar heeft iets andere financiële doelen. Door beide te kopen en te leasen kunt u geld besparen op uw maandelijkse energierekeningen. Maar welke optie u kiest, is van invloed op hoeveel u bespaart gedurende de volledige levensduur van uw investering in schone energie.

 

We zullen beginnen met het onderzoeken waarom zoveel huiseigenaren ervoor kiezen hun zonnepanelen te leasen.

Voor meer informatie over Nuon zonnepanelen kopen of huren klik hier!